Prijs - Uw keukenfee
50790
page-template-default,page,page-id-50790,bodega-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Prijs

  • Uw keukenfee, stelt u een menu voor conform uw wensen. (vanaf 95 €) Bij akkoord met de menu keuze betaalt u 40% voorschot op rekening nummer BE 56736020896288, met vermelding van het offertenummer. Het resterend bedrag is binnen de 3 kalenderdagen na onze dienstverlening te vereffenen.
  • Niet inbegrepen in het menu, de werkuren van uw keukenfee, evenals het afwassen van de glazen indien u zelf de wijn voorziet.
  • Werktarief van uw keukenfee: 55€ per uur. Dit tarief start wanneer uw keukenfee thuis vertrekt. Bijkomend worden er tevens twee uren voor het voorbereiden van het eten en 2 uren voor de boodschappen aangerekend. De kilometer-vergoeding buiten Antwerpen bedraagt € 0,50 per km.
  • In het menu zijn de wijnen niet inbegrepen, u bent vrij uw eigen wijn te serveren, maar uw keukenfee kan ook geselecteerde en aangepaste wijnen aanbieden. In het geval de keukenfee de wijnen mag aanbieden zullen ook glazen afgewassen worden.